WELKOM INFO ZANGSCHOOL MUZIEK VOOR DE KLEINTJES MAARTJE VENHORST BAND FOTO'S LINKS CONTACT
Maartje
Werkzaam in het onderwijs en daarnaast als zangeres en violiste actief in verschillende funk- / soul- / folk- en rockbands, bemerkte Maartje dat de hang naar de muziek bleef knagen. Na 5 jaar was de maat vol en besloot Maartje auditie te gaan doen voor zang aan de popacademie van het conservatorium te Enschede en werd zij direct toegelaten.

Eenmaal weer studerend, bleef Maartje één dag in de week in het basisonderwijs werken als muziekleerkracht en is zij sinds halverwege haar zangstudie werkzaam aan de muziekschool te Winterswijk waar ze zangles geeft, bandcoaching en een kinderkoor begeleidde.

In het tweede jaar van haar studie kregen Maartje en haar vriend, gitarist Frank de Haan, een dochter en al snel volgde er een tweede. Dat Maartje uiteindelijk ook nog eens zwanger eindexamen deed, deed een ieder verbazen. Na haar eindexamen, besloot Maartje, dat het moederschap niet goed viel te combineren met constant op pad zijn en werd zij zangdocente binnen haar eigen opgezette muziekboerderij voor zang & performance "Muziek op Venhorst".  
Vorige Volgende